Europe Ultra banner
Danishh Ultra logo
  • Ultra Serie 2021 0

67 km Remote beachFoot Race

ENDURANCE FOOT RACE
4. juli 2021
Kerteminde, Fyn
67km Non-stop Foot Race langs Hindsholms udfordrende sommer kystlandskaber.
Da Danish Ultra skal dække Race Across America er løbsdatoen i 2021 rykket 14 dage.

Læs Runners Manuals her.

Sign up

Området

Vi følger de over 1000 år gamle historisk fynske ruter, som stammer helt tilbage fra vikingetiden. Efter vikingerne var det den berygtede sørøverkonge Marsk Stig som beherskede territoriet indtil nutiden, hvor det fantastiske landskab stadig tiltrækker kunstnere og friluftsentusiaster fra hele verden.
Vores rejse ud i den vilde Fynske natur er en fejring af Fyns udnævnelse til; Bedste OUTDOOR Destination 2019 af Scandinavian Outdoor Award i Berlin, Tyskland.Solstice67-ruten

Vi inviterer vi dig på dit livs eventyr til fjerntliggende strande, isolerede holme og øde skove.
Hvert trin du tager er en unik udforskning af nogle af de mest fantastiske og udfordrende kystlandskaber i Danmark.
Single loopet består af et væld af småstier, trampestier og skovveje i kombination med lange strækninger uden deciderede stier langs med kysten. Vi har gjort alt for at undgå asfalt og give dig en så stor en naturoplevelse som muligt.
Undervejs vil der være 3 veludstyrede checkpoints ,hvor du kan fylde væskedepoterne op igen inden du fortsætter langs med ruten.
Gratis overnatning i telt eller på sovesal før start. Mulighed for tilkøb af Pasta Party og morgenmad før start.
Endurance Run

Dansk
Dette event betragtes som et udholdenheds løb - ikke som en traditionel konkurrence, men snarere som en livspræstation. Vi registrerer sluttider, offentliggøre resultater og uddeler præmier til topplaceringer, men selve gennemførelsen af løbet er den største bedrift - ikke hvor hurtigt! Derfor fanges begivenhedensånd snarere i selve oplevelsen end i hver deltagers slutresultat.