One step at a time
Europe Ultra banner
Danishh Ultra logo
  • Ultra Serie 2021 0

Extreme O-MTB orGravel Race

Endurance & Navigation Race
Non-stop MTB / Gravel Bike

25-26th September 2021
Kerteminde, Fyn
Vi inviterer dig på dit livs eventyr til fjerntliggende strande, isolerede holme og øde skove.
Hvert pedaltramp du tager er en unik udforskning af nogle af de mest fantastiske og udfordrende kystlandskaber i Danmark samt nogle af de stejleste stigninger igennem de bakkede og skovbeklædte istidslandskaber som strækker sig på tværs af Fyn.
Gratis overnatning i telt eller på sovesal samt mulighed for tilkøb af Pasta Party og morgenmad før start.

Læs Bikers manual her.

Sign up

Området

Vi følger de over 1000 år gamle historisk fynske ruter, som stammer helt tilbage fra vikingetiden. Efter vikingerne var det den berygtede sørøverkonge Marsk Stig som beherskede territoriet indtil nutiden, hvor det fantastiske landskab stadig tiltrækker kunstnere og frilufts entusiaster fra hele verden.
De kystnære områder består af et væld af småstier og trampestier langs med kysten i kombination med lange strækninger med grusveje igennem kuperede skove.
Vores rejse ud i den vilde Fynske natur er en fejring af Fyns udnævnelse til; Bedste OUTDOOR Destination 2019 af Scandinavian Outdoor Award i Berlin, Tyskland.Navigation


Undervejs vil der være bemandede AID-Stations og 1 sovestation, hvor du kan fylde depoterne op og tage et hvil inden du fortsætter langs med ruten.
På den måde som vi har placeret poster og checkpoints har vi gjort alt for, at undgå asfalt og give dig en så stor en naturoplevelse som muligt - hvilken rute du præcis vælger er helt op til dig selv!
Du vælger selv din rute imellem de forskellige kontrolposter - lige som et hvilket som helst andet orienteringsløb.
De første posters placering vil blive offentliggjort 60 minutter inden start. Efterfølgende placering af poster vil blive udleveret ved ankomst til AID-Stationerne langs ruten.
Endurance Run


Dette event betragtes som et "udholdenheds løb", og som sådan betragtes løbet ikke som en traditionel konkurrence, men snarere som en livs præstation. Selve gennemførelsen af løbet er den største bedrift - ikke hvor hurtigt! Derfor fanges begivenhedens ånd snarere i selve oplevelsen end i hver deltageres slutresultat.