One step at a time
Europe Ultra banner
Europe Ultra logo
  • Outdoor Nomads 2024 0

Last ManWalking

Extreme Foot Race
21. oktober 2024
Dokk1, Århus

Ans√łg her

Har du hvad der skal til?

Har du set Alene i Vildmarken på DR1, Korpset på TV2 eller Robinson Ekspeditionen på TV3 og kunne du tænke dig, at være med i et projekt der kombinere TV-programmernes elementer?
Til forskel fra TVs populistiske-casting er de modige deltagere i Danish Ultra udelukkende med fordi de har lysten til at udfordre sig selv i den ultimative test. Nogle har en stærk fysik, andre er erfarne outdoor entusiaster eller måske har de bare nok fanden-i-voldskhed til, at kunne gennemføre Verdens måske hårdeste udskillelsesløb.
Last Man Walking


Vinderen er den m/k som er den sidste tilbage og løbet fortsætter indtil næstsidste deltager giver op.
Det er ikke afgørende hvor hurtig du er, men derimod din evne til, at disponere dine kræfter, passe på dig selv og genopbygge din kampkraft i hvileperioderne.
Ved start må du ikke medbringe nogen former for proviant ligesom du ikke må tage imod gaver fra civile du møder undervejs. Under hele konkurrencen vil du løbende få udleveret afmålte doser proviant og drikkevand.
Undervejs registreres tider, offentliggøres resultater og uddeles beløninger…Har du set filmen Hunger Games?

I bedste Hollywood stil er følgerne hjemme bag skærmene med til at afgør hvilke deltagere der skal have belønningerne. Det betyder at det ikke kun er deltagernes evne til at klare de fysiske udfordringer som orienterings marcher og andre konkurrencer der afgør hvem der får ekstra præmier, men også alle dem der følger udfordringen på afstand via Facebook.Området

Vi inviterer dig på dit livs udfordring til fjerntliggende strande, isolerede holme, øde skove og stejle skrænter.
Hvert trin du tager er en unik udforskning af nogle af de mest fantastiske og udfordrende landskaber. Undervejs vil der være længere perioder, hvor du isoleret og alene skal restituerer samt konkurrencer der giver dig forøgede muligheder for, at være den super hardcore deltager der holder længst.

Start: Hovedindgangen, Dokk1, Århus Havn d. 21. oktober kl 12:00
Udgår du undervejs sørger vi for, at du bliver kørt til den nærmeste offentlige transport.
Vi har styr på din sikkerhed


Du SKAL selv medbringe en nødsender med aktivt abonnement - så vi altid ved hvor du er og du kan tilkalde hjælp, hvis du er i problemer.
Vi anbefaler
Spot GEN4-trackere eller tilsvarende GSM-løsning. Din tracker må ikke have indbygget navigation/kort, men skal have en SOS-knap.
Kommer du til skade vil der altid være en kvalificeret paramediciner på vagt i nærheden.
Ifbm. konkurrencer/selvtillidsprøver er der altid en grundig instruks inden selve seancen som sker på eget ansvar.
Kvalifikationer


Udover at besidde et tilfredsstillende niveau af fysisk- og mentalstyrke skal du:
Spørgsmål


Du er altid velkommen til at skrive til os her