One step at a time
Europe Ultra banner
Danishh Ultra logo
  • Ultra Serie 2021 0

NON-stop 370 or 550 kmRoad Race

Bike Island Ultra
Non-stop landevejsløb
24-25. april 2021
Kerteminde, Fyn
Er du klar på dit livs udfordring?
Bike Island Ultra er et non-stop landevejsløb - til de af Jer der bare ikke kan få nok!
Du kan vælge imellem den klassiske 370km-rute rundt om Fyn eller 550km-ruten rundt om Fyn, Tåsinge og Langeland.
24 timers cut-off på begge distancer.
Løbet afvikles i samarbejde med TeamPuls og er således den afsluttende generalprøve inden Henrik Holmer skal køre Race Across America.
Deltag og bliv en del af Danmarks hårde kerne af ultra cykelatleter!

Læs Bikers manual her

Sign upOmrådet

Vi følger de over 1000 år gamle historisk fynske ruter, som stammer helt tilbage fra vikingetiden. Efter vikingerne var det den berygtede sørøverkonge Marsk Stig som beherskede territoriet indtil nutiden, hvor det fantastiske landskab stadig tiltrækker kunstnere og friluftsentusiaster fra hele verden.
Vores rejse ud i den Fynske natur er en fejring af Fyns udnævnelse til; Bedste OUTDOOR Destination 2019 af Scandinavian Outdoor Award i Berlin, Tyskland.Support undervejs

Langs med ruten vil der være depoter med forplejning og medic teams. Skulle du løbe tør for power sørger vi også for at du bliver samlet op og bragt tilbage til start.Endurance Race

Dette event betragtes som et "udholdenheds løb", og som sådan betragtes løbet ikke som en traditionel konkurrence, men snarere som en livs præstation. Vi registrerer sluttider, offentliggøre resultater og uddeler præmier til topplaceringer, men selve gennemførelsen af løbene er den største bedrift - ikke hvor hurtigt! Derfor fanges begivenhedens ånd snarere i selve oplevelsen end i hver deltageres slutresultat.